Resa till IKEA

Det blev lite fix här hemma igår. Datorrummet fick sig ett litet lyft med hjälp av nya gardiner och en kruka. Innan satt där vita gardiner som man hade kunnat tro var av typ till en handduk. De var med andra ord inte så snygga enligt min smak.

Till det lila ställde jag en röd lavalampa och vår röda telefon. Många tycker att dessa två färger är gräsliga ihop men om man bara ger det en chans så är det fint. Mycket handlar om att våga och att vänja sig. VÅGA!Nu kommer vi till tråkiga sovrummet. Här borde man lägga ner mer tid då det är viktigt att trivas där man sover men man gör inte alltid som man borde. Det går sakta men säkert frammåt i alla fall och idag satte jag upp två hyllor över sängen. Mycket bra val. Det blev en helt annan miljö och för rummets storlek och form var det perfekt.

På bild ser det ut som om att hyllorna hänger snett men det är lampan under som inte sitter i mitten på väggen.
Allt är köpt på IKEA.

Kommentarer
Postat av: Sara

Snygga flaskor! :D Väldigt fint då hyllorna och sängen matchar exakt. Heh, vi har oxå gula väggar i sovrummet, ska så småningom göra ordning rummet nere och flytta dit. :) Kul när man har mycket att pyssla med!

2009-01-13 @ 10:13:14
URL: http://saralouiise.blogspot.com

Skriv gärna i alla fält nedan:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Knåpa ihop något här:


Trackback