Påskpyssel

Nu är det snart dags för påsken och då är det roligt att få påskpyssla och påskpynta! Jag har klippt och klistrat lite och det blev ägg att hänga i riset och små kycklingar som både kan hängas upp och användas som påskkort.

Jag har bara använt papper, lim, kritor, glitterlim och sytråd.

Dags för vår

Nu var det dags att få vårkänsla i huset tyckte jag så jag bytte bland annat gardiner och dukar i köket idag. Nu känns det luftigt och skönt igen! Härligt med lite andra färger än blå också.


Före & efter


Present

Jag fick lite pysselväntligt materiel igår och så här såg det ut när jag var klar! Jättefint!
Färgerna är helt underbara tillsammans.


Vårplantering

Nu när det börjar töa ute, bli vår och man fyller år så vill man ju ha det lite nytt och fint hemma. Jag vill i alla fall det och köpte därför lite vårblommor och annat skoj som jag satte ihop i en plantering. Det blev inte som jag hade tänkt i huvudet men det blev helt okej! När alla blommor kommer så ser det nog bättre ut.
Fodral till DS

Jag har gjort ett fodral till min DS. Det behövdes verkligen då jag helst har med mig min lilla bebis överallt och har en stökig väska! Jag tyckte det blev jättebra och det är lagom stor för extra spel och så vidare!

Jag hade inga dragkedjor hemma så det fick bli en knapp i stället för att kunna stänga.
Sittdyna

Jag gjorde en sittdyna igår för utomhusbruk. Jag behövde verkligen en. Den är stor nog för två små rumpor och om man är ute själv så kan man vika den dubbel, då blir det extra mjukt att sitta på!

Jag var ute och testade den igår och den fungerar perfekt!


Pyssel av spån

Jag fick för mig att pyssla lite och så här blev det då:
Jag gjorde lite spån som jag trädde på en tråd. Tanken är att jag ska göra små bollar av kvistar och ris som jag också kan trä på och sedan hänga upp någonstans. Tänkte att den kanske skulle passa ute vid dörren, på utsidan då.

Så här blir det när kreativiteten sätter igång!

Bloggdesign

Nu har det blivit en ny bloggdesign till min lillasyster igen! Denna gången ville hon inte ha det lika enkelt. Fler ändringar kanske kommer lite då och då men för nu är hon nöjd. Klicka på bilderna för att komma till henne och lämna gärna en liten hälsning till den söta stackaren som ligger hemma och är sjuk!Före
Efter