LOPPOR!

Jag hade lite tråkigt i veckan och satte mig och gjorde en loppa. Minns ni dem?
Nedan har jag gjort en bildföljd för den som inte vet hur man viker en loppa, jag hoppas det är tydligt nog.

Behövs en textad förklaring så säg till! Ha så roligt nu!Armband - olika avslut

På armbanden jag skivit om nedan provade jag att använda en annan sorts avslutning. Innan har jag använt en modell som man klämmer fast i slutet av armandets ändar men det blir inte alltid så fint vilket bilderna nedan på det svarta armbandet visar. På "kärleksarmbanden" provade jag en variant som man bara limmar på i ändarna och det blev mycket snyggare! Det är pilligt men jag tycker ändå denna variant var lättare än den då man klämmer fast armbandet.


Svart armband, avslut som man klämmer fast.
Vitt armband, avslut som man limmar på ändarna.


Jag ursäktar för dåliga bilder! Tyvärr har jag ingen tillgång till dator med redigeringsprogram.

Kärleksarmband

En annan sak som lillasyster bad mig göra är armband åt henne och hennes pojkvän. De firar 6 månader om någon vecka så hon ville göra något fint åt sin kärlek!

Grattis på er turturduvor! :)På nedersta bilden ser ni mitt armband som hon fick inspirationen från. Det är flätat läderband. På bilderna ovan finns inga ringar eller lås, därför ser det lite märkligt ut.

Bloggdesign

Nu var det dags för lillasyster att byta bloggdesign igen! Roligt tycker jag för då får jag pyssla lite. Även om det är på datorn och jag inte får använda händerna så mycket så är det ändå ganska skönt för huvudet.


Före


Efter
Till bloggen